Soap (voorlopig) ten einde: Mbappé gaat verder met scoren voor PSG

ADVERTORIAL – In de grootste Europese competities is de transfermarkt gesloten en dat betekent ook dat Kylian Mbappé voorlopig bij Paris Saint Germain blijft. Dat kondigde de Fransman overigens onlangs zelf nog aan op het veld, na één van zijn doelpunten. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor de rol van Mbappé tegen Olympique Lyon.

Soap (voorlopig) ten einde: Mbappé gaat verder met scoren voor PSG
© Pro Shots
Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais
1 - 4
PSG
PSG

Je kan er een trilogie over schrijven en een serie of een film van maken. Mbappé houdt de gemoederen zowat elke transferperiode weer bezig. De Fransman dreigde één jaar geleden met een overstap naar Real Madrid maar verlengde destijds geheel tegen verwachting in toch zijn contract bij PSG. Voor de buitenwereld een mooie signaal, maar deze zomer kwam naar buiten dat er toch een klein addertje onder het gras zat.

Mbappé had aanvankelijk getekend tot de zomer van 2024 met een optie tot 2025, maar weigerde vooralsnog die optie te lichten. Dat betekende dat de Fransman komende zomer gratis de deur uit kan lopen en daar wilde PSG een stokje voor steken. De rust lijkt nu in ieder geval voor even wedergekeerd en clubs als Real Madrid en Al Hilal kunnen fluiten naar Mbappé.

Mbappé keerde op 18 augustus weer terug in de wedstrijdselectie van PSG en wist gelijk tot scoren te komen. ‘Ik blijf hier, ik blijf hier!’ schreeuwde de aanvaller, die een week later weer belangrijk was voor de Parijzenaren. Twee keer kwam hij tot scoren in de met 3-0 gewonnen wedstrijd van RC Lens. Daarmee lijkt Mbappé weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Unibet speelt in op de in vorm stekende Mbappé. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 4.75 voor twee goals van Mbappé staan.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's