Soap ten einde door rentree Ziyech bij Marokko

Reacties

Hakim Ziyech maakt voor het eerst sinds oktober 2016 weer deel uit van de nationale selectie van Marokko. Dat is de uitkomst van een verzoeningsgesprek met bondscoach Hervé Renard, dat eind juni plaatsvond.

Soap ten einde door rentree Ziyech bij Marokko

Ziyech werd door Renard gepasseerd voor de strijd om de Afrika Cup in januari van dit jaar en liet al snel weten dat het ging om een persoonlijke kwestie tussen hem en de bondscoach. Later zei de Ajacied zelfs dat hij onder Renard helemaal niet meer voor Marokko uit wilde komen.

Na het verzoeningsgesprek besloot Ziyech zich toch weer beschikbaar te stellen voor de nationale ploeg en Renard heeft hem nu bij de selectie gehaald voor de WK-kwalificatieduels met Mali van volgende week. Feyenoord-aanvoerder Karim El Ahmadi is ook opgeroepen, net als FC Groningen-spits Mimoun Mahi en oude bekenden Nordin Amrabat, Oussama Tannane en Mbark Boussoufa.

FC Utrecht-vormgever Yassin Ayoub maakte deel uit van de voorselectie, maar is niet opgeroepen. Datzelfde geldt voor Feyenoord-aankoop Sofyan Amrabat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.