Snoei een wereldtrainer, Hoeness onthult hoe Pep zijn spelers krijgt

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Snoei een wereldtrainer, Hoeness onthult hoe Pep zijn spelers krijgt

'Een wereldtrainer, ineens weer hè?! In de rust niet hoor! Toen kon ik er geen klote van.'
Mike Snoei weet hoe snel het kan gaan in de voetbalwereld en ziet er de humor wel van in. De trainer van Telstar zag zijn ploeg vrijdagavond op sensationele wijze terugkomen van een 3-0 achterstand bij rust tegen FC Den Bosch. Wat voor bijzondere dingen Snoei in de rust had gezegd? 'Ik heb echt geen tegeltje uit de muur geslagen, maar we hebben elkaar wel even diep in de ogen aangekeken.' (FOX Sports)

'Mijn vriend Pep heeft me verteld hoe hij te werk gaat als hij een nieuwe speler wil bij Manchester City die honderd miljoen euro kost. Hij vliegt met een paar video's van de speler bij zich naar de sjeik en laat dan de beelden zien tijdens een diner. De sjeik begint over het geld en heeft het dan een dag later al bij elkaar door de gasprijs wat op te schroeven.'
• Bayern München-bobo Uli Hoeness schetst in gesprek met Marca een behoorlijk cynisch beeld van de werkwijze bij Bayern München. Er klinkt wat jaloezie uit de woorden van de Duitser.

Paul Gascoigne keert voor even terug in het shirt van Tottenham Hotspur. De oud-international van Engeland heeft bekendgemaakt zijn opwachting te maken bij de legendeswedstrijd volgende week in het nieuwe stadion van Spurs. Hopelijk is het spel van Gazza wat gestroomlijnder dan de tweet van de aankondiging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Antoine Griezmann was in 2018 de best verdienende sporter in Frankrijk, zo blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van L'Équipe. De vedette van Atlético Madrid voegde liefst 33 miljoen euro toe aan zijn vermogen. Alleen zijn salaris leverde hem al vijftien miljoen euro netto op. Daar kwamen lucratieve deals met onder meer Puma en Gillette nog bij. Kylian Mbappé verovert zilver met 24,7 miljoen euro aan inkomsten, voor Paul Pogba (22,1 miljoen euro). Pogba voerde vorig jaar nog de lijst aan. De eerste niet-voetballer op de lijst is dit jaar basketballer Nicolas Batum op de vijfde positie (20,9 miljoen euro).

'Cristiano is een ongelooflijke speler. Ik heb ervan genoten om met hem samen te spelen. Kennelijk zijn media altijd op zoek naar problemen, maar die waren er niet tussen ons. We zijn altijd goed met elkaar omgegaan.'
Gareth Bale benadrukt dat hij en Ronaldo een prima relatie met elkaar onderhielden bij Real Madrid. (BT Sport).

Granit Xhaka heeft met een prachtige actie zijn hart laten spreken. In het kader van World Down Syndrome Day liet Arsenal zien hoe de Zwitser is begaan met de achtjarige Julian. De vriendschap met de jongen met Down gaat terug naar 2015, toen Xhaka als aanvoerder van Borussia Mönchengladbach met Julian het veld betrad. Nu werd de jongen verrast met een bezoek aan Londen.

Robert Lewandowski scoorde donderdag niet in Oostenrijk, maar de Poolse spits zorgde wel voor een technisch hoogstandje met zijn no look-hakje. 

• Een andere spits, in ruste welteverstaan, zal zich deze 22ste maart mogelijk nog wel prima kunnen herinneren. Ruud van Nistelrooy scoorde op deze dag in 2003 namens Manchester United tegen Fulham. De manier waarop staat velen op het netvlies gebrand.

Declan Rice heeft publiekelijk zijn excuses gemaakt voor een Instagram-reactie uit 2015. De aanstaand international van Engeland heeft afstand genomen van zijn post op social media, waarin hij ogenschijnlijk zijn steun uitsprak voor de Ierse terreurorganisatie IRA. De middenvelder werd dit jaren na dato voor de voeten geworpen nadat hij na lang nadenken Engeland verkoos boven Ierland. Bondscoach Gareth Southgate bestempelde het als een jeugdzonde. 'Het vertegenwoordigt niet waarvoor hij staat. Bovendien deed hij dit toen hij 15, 16 jaar oud was in een gesprek met vrienden.'

Jean-Paul Boëtius had natuurlijk graag zijn 25ste verjaardag gevierd als Oranje-international. De aanvaller, die in maart 2014 zijn enige achttien minuten als international maakte tegen Frankrijk, is bij zijn club FSV Mainz 05 een van weinige achterblijvers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.