Sneijder tipt Onana: 'Zie hem meer bij Barcelona of Real Madrid'

Reacties

Wesley Sneijder is van mening dat Andre Onana klaar is voor een stap hogerop. De voormalig middenvelder van Ajax hoopt echter niet dat de doelman zal gaan overstappen naar Arsenal.

Sneijder tipt Onana: 'Zie hem meer bij Barcelona of Real Madrid'
© Pro Shots

Onana heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2022 en lijkt niet van plan om deze verbintenis te gaan verlengen. De doelman is op zoek naar een mooie transfer en Arsenal schijnt serieus voor de Ajacied in de markt te zijn. Het feit dat Onana donderdag te horen kreeg dat zijn dopingstraf wordt verkort tot 4 november, maakt hem voor de geïnteresseerde Engelsen extra interessant.

Sneijder vindt het maar vreemd dat de straf van Onana werd ingekort tot begin november. 'Als je die straf kan terugbrengen met drie maanden, waarom dan niet zes maanden? Laat die jongen lekker beginnen in de voorbereiding', sprak Sneijder vrijdagochtend in de VI Liveshow. 'Hij heeft zijn straf al gehad, toch? Als je het dan toch terugbrengt, dan geef je toe dat er een fout is gemaakt. Haal er dan gewoon zes maanden af. Maar dat terzijde.'

Sneijder rekent erop dat Onana deze zomer een transfer zal gaan maken. 'Het is ook wel het moment', meent de Utrechter. 'Hij is een geweldige keeper, hoort zeker bij de Europese top. Maar ik zie hem liever niet bij Arsenal. Dat is een mooie club, maar het is er de laatste jaren wel bergafwaarts gegaan. Ik zie hem meer bij een club als Barcelona of Real Madrid.'

Bekijk hieronder de hele show van VI terug:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.