Sneijder laat gezicht zien op training Oranje

Reacties

Wesley Sneijder is geen international meer, maar liet zich woensdag toch even zien bij het Nederlands elftal. De middenvelder van Al-Gharafa bezocht de training.

Sneijder laat gezicht zien op training Oranje

Bondscoach Ronald Koeman liet Sneijder eerder in een persoonlijk gesprek weten geen beroep meer op hem te zullen doen bij Oranje. Sneijder wilde vervolgens afscheid nemen tegen Engeland, maar dat zag Koeman niet zitten. Hij wilde geen afleiding tijdens de eerste interlands onder zijn leiding.

Nu Sneijder wat vrije dagen heeft tijdens de interlandperiode, is hij naar Nederland afgereisd om zijn oud-ploeggenoten in actie te zien op de training. Mogelijk gaat de recordinternational ook met de KNVB in gesprek over zijn afscheid, dat waarschijnlijk in het najaar plaats zal vinden.

De 33-jarige Sneijder heeft bovendien al aan Koeman laten weten interesse te hebben in een toekomst als trainer. De bondscoach zou de geboren Utrechter graag op weg helpen. 'Je zult toch je cursus moeten doen en het lijkt mij bijvoorbeeld onzin om iemand naar Brazilië te sturen om daar iemand met de cursus te helpen. Ik heb wel gezegd dat als hij dat traject wil doorlopen, dat wij hem met de staf willen helpen', zei de bondscoach maandag tijdens een persmoment.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.