Sneijder is zich kapot geschrokken van Galatasaray

Reacties

Voor Galatasaray lijkt de Champions League-droom na één wedstrijd al uiteengespat te zijn. Oud-speler Wesley Sneijder is geschrokken van zijn voormalig werkgever na de ruime nederlaag tegen PSV.

Sneijder is zich kapot geschrokken van Galatasaray
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 1
Galatasaray
Galatasaray

Sneijder speelde ruim vier jaar in de Turkse wereldstad en groeide daar uit tot publiekslieveling. De ideale analist om uit te nodigen, maar van Galatasaray heeft de recordinternational van Oranje niet genoten. 'Ik ben me kapot geschrokken', reageert de oud-middenvelder bij RTL 7. 'Dit is onwaardig voor een club als Galatasaray. Er moeten spelers gehaald worden, want dit is niet goed genoeg.'

23 wedstrijden speelde Sneijder voor Galatasaray in het hooftoernooi van de Champions League, in 2017 vertrok hij bij de Turkse club. De Nederlander werd voorafgaande aan de wedstrijd, hij was aanwezig in het Philips Stadion, opgezocht door meerdere oud-teamgenoten (zie hoofdfoto). 

Gala liep ook vorig seizoen Europees voetbal mis. In de play-offs voor de Europa League ging het mis tegen Rangers FC. Galatasaray lijkt zich na de ruime nederlaag wederom op het tweede Europese niveau te moeten richten.

Sneijder ging van Internazionale naar Galatasaray, in Milaan liet de Nederlander eveneens mooie dingen zien

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.