Sneijder aan het denken gezet: 'Utrecht-fans hebben me getriggerd'

Reacties

De actie van een grote groep FC Utrecht-supporters, die donderdag een ultieme poging ondernamen om Wesley Sneijder te verleiden tot een comeback, heeft de middenvelder serieus aan het denken gezet. 'Ze hebben me getriggerd', laat Sneijder weten. Hij wil op dit moment niets uitsluiten.

Sneijder aan het denken gezet: 'Utrecht-fans hebben me getriggerd'
© Pro Shots

De 36-jarige Sneijder zette een jaar geleden een punt achter zijn imposante spelersloopbaan, waarin hij onder meer de Champions League won en met Oranje de WK-finale bereikte. In laatstgenoemde wedstrijd was hij ploeggenoot van Arjen Robben, die ook vorig jaar besloot om te stoppen met voetballen, maar inmiddels op deze beslissing is teruggekomen.

De supporters van FC Utrecht hopen dat nu ook Sneijder de voetbalschoenen weer zal aantrekken en de draad oppakt bij de ploeg van John van den Brom. Sneijder groeide op in Utrecht, maar speelde nog nooit voor de plaatselijke voetbalclub. Van de fans kreeg hij donderdag een Utrecht-shirt met rugnummer 10. In een eerste reactie beloofde Sneijder erover na te denken. De recordinternational gaf aan dat hij al met technisch directeur Jordy Zuidam had gesproken, al is onduidelijk of dat grappend was bedoeld.

Nu Sneijder de actie even een plekje heeft kunnen geven, laat hij in de podcast 1-2tje met Yves weten dat hij aan het denken is gezet. 'Ik was geraakt door de actie', zegt Sneijder. 'Op dit moment ben ik niet fit, maar dat is logisch: als je anderhalf jaar niks hebt gedaan, dan ben je niet fit. Maar ik weet ook dat als de knop omgaat ik binnen twee, drie maanden wel weer fit ben. Dat moet ik allemaal nog laten bezinken. Het heeft me getriggerd, maar er komt meer bij kijken.'

Sneijder vertelt zijn verhaal: 'Het voelt als een soort opluchting'
Bekijk hier al onze video's
Meer W. Sneijder
Meer over W. Sneijder
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.