Smolov (30) breekt Spaanse corona-regels voor achttiende verjaardag verloofde

Reacties

Fedor Smolov kan een flinke boete van zijn werkgever Celta de Vigo tegemoet zien. De dertigjarige aanvaller trok zich niets aan van de regels voor zelfisolatie in Spanje en vloog met een privé-jet naar Rusland, om de verjaardag van zijn achttienjarige verloofde Maria Yumasheva te vieren.

Smolov (30) breekt Spaanse corona-regels voor achttiende verjaardag verloofde
© Pro Shots

Smolov (die we nog kennen van zijn kortstondige periode bij Feyenoord in 2010) had bij de clubleiding herhaaldelijk toestemming gevraagd om naar Rusland af te reizen, vanwege een 'persoonlijke zaak'. De club kon deze toestemming echter niet geven, gezien de regels die zijn opgesteld in Spanje. Het is niet de bedoeling om het land te verlaten. Smolov trok echter zijn eigen plan en vloog met een privé-jet naar zijn vaderland.

De 'persoonlijke zaak' waar Smolov het over had blijkt het verjaardagsfeest van zijn vriendin Yumasheva te zijn geweest. De kleindochter van voormalig Russisch president Boris Yeltsin is achttien jaar oud geworden en Smolov wilde de brunette koste wat het kost persoonlijk feliciteren. Smolov en de twaalf jaar jongere tiener verloofden zich in januari van dit jaar.

Smolov is al de tweede speler van Celta die de regels wat betreft de lockdown in Spanje aan zijn laars lapt en het land verliet. Eerder kreeg ploeggenoot Pione Sisto al te maken met de nodige kritiek, nadat hij zijn auto had gepakt en naar Denemarken was gereden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.