Sluwe vos Van Persie neemt Feyenoord bij de hand

Reacties

Feyenoord heeft het trainingskamp in Marbella afgesloten met een oefenwinst op het Duitse Karlsruher SC. Robin van Persie was de grote man met twee goals.

Sluwe vos Van Persie neemt Feyenoord bij de hand
Karlsruher SC
Karlsruher SC
2 - 4
Feyenoord
Feyenoord

De spits, bezig aan zijn laatste maanden als profvoetballer, liet ook in Spanje zijn scorend vermogen zien. Binnen tien minuten scoorde Van Persie met een slimmigheidje. Op het randje van buitenspel bewoog hij naar de bal toe om vervolgens binnen te tikken. Luis Sinisterra was nog geen minuut later verantwoordelijk voor de 0-2. Nadat Karlsruhe de aansluitingstreffer had geproduceerd kwam Van Persie weer op het scorebord terecht, ditmaal tikte hij een voorzet binnen bij de tweede paal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nog voor rust kwam Karlsruhe weer terug in de wedstrijd, maar in de tweede helft tilde Mo El Hankouri de marge weer naar twee. Het talent benutte een strafschop en zette zo de eindstand op het scorebord in Marbella. Toen stond Ridgeciano Haps niet meer binnen de lijnen. De linksback maakte zijn rentree na lang blessureleed, hij speelde volgens de afspraken een helft mee.

Feyenoord kan met een goed gevoel terugkijken op het trainingskamp. Vrijdag werd nog nipt verloren van Bundesliga-koploper Borussia Dortmund (2-1), maar het spel van de Rotterdammers stemde trainer Giovanni van Bronckhorst tevreden.

Volgende week zaterdag hervat Feyenoord de competitie met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Vier dagen later staat de belangrijke bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma, gevolgd door De Klassieker in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.