Slutsky vergelijkt Vitesse-spelers met pinguïns

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Slutsky vergelijkt Vitesse-spelers met pinguïns

'Als je nu in onze kleedkamer kijkt, zie je bijna alle spelers rondlopen met ijs om hun enkels. Iedereen beweegt als een pinguïn.'
• Vitesse-trainer Leonid Slutsky bereikte woensdagavond de finale van de play-offs, maar ziet dat zijn spelers op hun tandvlees lopen.

Edwin van der Sar bewaart goede herinneringen aan de datum 21 mei. Het is dinsdag precies elf jaar geleden (2008) dat de 130-voudig Oranje-international de beslissende penalty van Nicolas Anelka stopte in de Champions League-finale tussen Manchester United en Chelsea (1-1 na reguliere speeltijd) in Moskou. Het was de derde keer dat The Red Devils de Cup met de Grote Oren omhoog mocht houden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Oranje Onder-17 beleefde in Dublin een uitermate geslaagd sluitstuk van het EK. De 4-2 zege op de Italiaanse leeftijdsgenoten leverde de bijbehorende beker op. De ontvangst terug in Nederland was dan ook feestelijk.

Vincent Kompany begint bij Anderlecht als trainer/coach aan een nieuw hoofdstuk van zijn carrière. Het afgesloten Manchester City-hoofdstuk heeft hem veel mooie herinneringen opgeleverd, ook bij de aanhang. Noel Gallagher, fervent aanhanger van The Citizens, onderstreepte dat tijdens een concert in Zuid-Korea. 'Onze aanvoerder heeft besloten ons te verlaten en keert terug naar zijn ex-club Anderlecht. Vinnie, het is een plezier je te hebben leren kennen. Het is een plezier een vriend en supporter van je te zijn. Ik wens je al het beste... En nu spelen we Wonderwall voor Vinnie.'

Asamoah Gyan heeft een maand voor de start van de strijd om de Afrikaanse titel de knuppel in het Ghanese hok gegooid. Vanwege de keuze van bondscoach Kwesi Appiah heeft hij een rigoureus besluit genomen. 'Ik heb overlegd met mijn familie en mijn team. Als het de beslissing is van de coach om de aanvoerdersband tijdens het toernooi aan een andere speler toe te vertrouwen, dan is het mijn wens om definitief te stoppen met de nationale ploeg', aldus de 33-jarige aanvaller.

John van den Brom verlaat na vijf jaar AZ allerminst met lege handen. Sterker nog, de trainer werd bij zijn afscheid benoemd tot lid van verdienste. Hij trad daarmee toe tot select gezelschap, waartoe onder anderen ook Co Adriaanse, Louis van Gaal en Toon Gerbrands behoren.

Neymar verzet zijn zinnen in goed gezelschap. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain vertoefde in het gezelschap van 'queen and powerful woman' Rihanna.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.