Slowaakse huurling wordt jongste speler in Onder-21 van Feyenoord

Reacties

Feyenoord heeft een nieuwe aanwinst gestrikt voor de Onder-21. De zestienjarige aanvaller Leo Sauer wordt voor een seizoen gehuurd van het Slowaakse MSK Zilina, zo maakt de Eredivisionist bekend.

Slowaakse huurling wordt jongste speler in Onder-21 van Feyenoord
© Pro Shots

Sauer is inzetbaar op beide flanken van de voorhoede. Hij wordt volgens Rini Coolen, hoofd van de opleiding van Feyenoord, in zijn thuisland Slowakije beschouwd als een van de grotere talenten. 'Hij valt het beste te omschrijven als een creatieve buitenspeler die over een goede techniek beschikt', zegt Coolen. 'Ondanks zijn nog jonge leeftijd zal hij al worden toegevoegd aan Feyenoord Onder-21 en we hopen dat hij daar snel zijn draai gaat vinden.'

De selectie van Feyenoord Onder-21 bevat momenteel nog geen spelers van zestien jaar. Jaden Slory, Antoni Milambo, Mike Kleijn, Mannou Berger, Délano van der Heijden en Nesto Groen zijn met hun zeventien jaar de jongste spelers. Voor Sauer, die ook al zes wedstrijden speelde voor Slowakije Onder-17, wordt toch een plekje ingeruimd. Hij is blij met de kans die hem wordt geboden in Rotterdam.

'Ik heb voor Feyenoord gekozen omdat mijn droom is om profvoetballer te worden bij een grote Europese club', zegt de jongeling. 'De manier van spelen bij Feyenoord spreekt me erg aan en daarnaast heeft de club een rijke historie en fantastische supporters. Ik hoop het komende seizoen veel succes te hebben bij de club.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.