Sloveens toptalent maakt fantastische goal in Nations League

Reacties

Benjamin Sesko heeft in de Nations League andermaal zijn visitekaartje afgegeven. De negentienjarige spits van Red Bull Salzburg, die al de erfgenaam van Erling Haaland wordt genoemd, scoorde op fantastische wijze voor Slovenië.

Sloveens toptalent maakt fantastische goal in Nations League
Zweden
Zweden
1 - 1
Slovenië
Slovenië

De wedstrijd in en tegen Zweden was 27 minuten oud toen Sesko de bal na een lange pass van Petar Stojanovic met links in een keer op zijn slof nam. De bal vloog buiten bereik van doelman Robin Olsen op fraaie wijze in de verre hoek, waarmee Sesko andermaal bewees waarom hem zo'n grote toekomst wordt voorspeld. Eerder deze interlandperiode onderstreepte hij dat ook al met een goal en een assist tegen Noorwegen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sesko was afgelopen zomer al het onderwerp van gesprek. De 1 meter 95 lange aanvaller geldt als de volgende parel uit de Red Bull-stal. Zijn naam werd even in verband gebracht met Manchester United, maar uiteindelijk was het RB Leipzig dat zich voor volgend jaar zomer verzekerde van zijn diensten voor een transfersom van 25 miljoen euro. Dit seizoen speelt Sesko nog in Oostenrijk, waar hij al vijf keer scoorde voor Salzburg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer UEFA Nations League
Meer over UEFA Nations League
Meer B. Šeško
Meer over B. Šeško
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.