Slot wijzigt zijn voorhoede op twee plaatsen voor treffen met NEC

Reacties

Feyenoord begint woensdagavond met twee wijzigingen in de voorhoede aan de thuiswedstrijd tegen NEC. Javairo Dilrosun en Santiago Giménez beginnen tegen de Nijmegenaren in de basis.

Slot wijzigt zijn voorhoede op twee plaatsen voor treffen met NEC
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Dilrosun en Giménez nemen de plaatsen over van Alireza Jahanbakhsh en Danilo, die zondag in De Klassieker nog mochten starten. Als invaller kreeg Giménez toen nog een goede kans op de winnende goal. Het schot van de Mexicaan werd echter gekeerd door Gerónimo Rulli.

Quinten Timber keerde tegen Ajax terug bij de wedstrijdselectie en zit ook nu weer bij de groep. Arne Slot laat de middenvelder echter nog niet terugkeren in de basiself. Mats Wieffer behoudt zijn plaatsje en speelt tegen NEC zijn vierde wedstrijd als basisspeler van Feyenoord.

Neraysho Kasanwirjo zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie. De verdediger annex middenvelder was voor de clash met Ajax nog niet speelgerechtigd, maar zou tegen NEC kunnen debuteren. 

Met zijn basiself zorgde Arne Slot voor een van de jongste Feyenoord-elftallen in bijna tien jaar. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Feyenoord – NEC begint om 21.00 uur. Volg het duel via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.