Slot wijzigt basiselftal op vier plekken voor laatste test in Oostenrijk

Reacties

Landskampioen Feyenoord sluit zijn trainingskamp in Oostenrijk zaterdag af met een oefenwedstrijd tegen Bundesliga-club 1899 Hoffenheim. Arne Slot heeft zijn basiself op vier plekken gewijzigd ten opzichte van de vorige vriendschappelijke wedstrijd, zeven dagen geleden.

Slot wijzigt basiselftal op vier plekken voor laatste test in Oostenrijk
© Pro Shots

Vergeleken met het doelpuntloze gelijkspel met Union Sint-Gillis, de nummer drie van België, zien we dat Neraysho Kasanwirjo, Marcos López, Thomas van den Belt en Danilo geen plek in de startploeg hebben. Voor hen staan Marcus Pedersen, Quilindschy Hardman, Mats Wieffer en Yankuba Minteh (die overigens jarig is) in de basisopstelling van Slot.

De vier spelers die er niet van het begin bij zijn, zitten overigens wel gewoon op de reservebank, dus ook de aan een transfer gelinkte Danilo. De wedstrijd begint om 13.00, is niet voor publiek toegankelijk maar wel op het YouTube-kanaal van Feyenoord te zien. Er zal vier keer een half uur gespeeld worden, dus de verwachting is dat veel van de wisselspelers van de Rotterdammers ook hun kans zullen krijgen. Bij tegestander Hoffenheim begint ex-Ajacied Florian Grillitsch in de basis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Opstelling Feyenoord:
Justin Bijlow, Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, David Háncko, Quilindschy Hardman, Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki, Quinten Timber, Igor Paixão, Yankuba Minteh, Javairô Dilrosun.

Voor de volledigheid, op de bank beginnen de volgende namen: Timon Wellenreuther, Mannou Berger, Thijs Jansen, Neraysho Kasanwirjo, Ramon Hendriks, Thomas Beelen, Marcos López, Mimeirhel Benita, Gjivai Zechiël, Antoni Milambo, Thomas van den Belt, Ezequeiel Ballaude, Leo Sauer, Danilo, Alireza Jahanbakhsh.

Volgende week zondag sluit Feyenoord de voorbereiding af tegen Benfica. In De Kuip komen dan Orkün Kökçü en Fredrik Aursnes afscheid nemen. Op vrijdag 4 augustus betwist de Stadionclub, ook in eigen huis, de Johan Cruijff Schaal met bekerwinnaar PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.