Slot spreekt van prima avond: 'Voor Feyenoord magische aantal doorbroken'

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot gebruikte het duel met Go Ahead Eagles om enerzijds zijn basiskrachten te sparen en anderzijds enkele beloftes te laten ruiken aan het grote werk.

Slot spreekt van prima avond: 'Voor Feyenoord magische aantal doorbroken'
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
0 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Het verdiende misschien niet de schoonheidsprijs, maar Feyenoord boekte in Deventer de volgende zege. 'Het was niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar we houden wel de nul en gaven niet veel kansen weg', aldus Slot.

De Rotterdammers hebben nu 71 punten verzameld. Dat was voor Slot een van de redenen om met een positief gevoel terug te kijken op het bezoek aan De Adelaarshorst. 'We hebben het voor Feyenoord magisch aantal van zeventig punten doorbroken. Dus wat dat betreft is het een bijzondere avond.'

Slot was ook te spreken over het optreden van de spelers, die normaal gesproken niet binnen de lijnen komen en zich tegen Go Ahead mochten laten zien. 'Ramon Hendriks speelde uitstekend, Philippe Sandler viel erg goed in en Denzel Hall viel uitstekend in. Ook wat dit betreft was het een prima avond.'

Sandler ging wel voortijdig naar de kant. Volgens Slot was dat meer uit voorzorg dan uit noodzaak. De verdediger wilde geen risico nemen en koos er daarom voor een snellere gang naar de kleedkamer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.