Slot sleutelt weer aan voorhoede en zet Jahanbakhsh op de bank

Reacties

Alireza Jahanbakhsh begint op de bank bij Feyenoord, dat om 14.30 uur start aan het uitduel met SC Heerenveen. Trainer Arne Slot van de Rotterdammers kiest in het Abe Lenstra Stadion voor Javairô Dilrosun op rechts.

Slot sleutelt weer aan voorhoede en zet Jahanbakhsh op de bank
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
1 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Afgelopen zondag was Jahanbakhsh als invaller nog goud waard tegen PSV, want door twee treffers van de Iraniër maakte Feyenoord een 0-2 achterstand goed. Woensdag mocht Jahanbakhsh starten in het bekerduel met NEC, maar die basisplaats is hij vier dagen later weer kwijt. Slot verkiest Dilrosun boven Jahanbakhsh.

De voorhoede van Feyenoord bestaat verder uit Santiago Giménez en Oussama Idrissi. Laatstgenoemde had ook een basisplaats tegen NEC (4-4 na verlenging), terwijl Danilo midweeks de voorkeur kreeg boven Giménez. Slot had echter al aangegeven dat de Mexicaan voorlopig de eerste spits is bij de Rotterdammers.

Feyenoord kan in Heerenveen nog niet beschikken over de geblesseerden Justin Bijlow, Sebastian Szymański en Gernot Trauner.

Feyenoord bezet op dit moment de tweede plaats in de Eredivisie met 43 punten uit twintig duels, maar neemt bij een overwinning in het Abe Lenstra Stadion de koppositie weer over van AZ. De Alkmaarders maakten vrijdagavond indruk door thuis met 5-0 te winnen van Excelsior. Die eindstand was al na 38 minuten bereikt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.