Slot past ook voor topper tegen Twente zijn voorhoede weer aan

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft voor de competitietopper tegen FC Twente besloten om zijn voorhoede op één plek te wijzigen. Igor Paixão maakt in Enschede plaats voor Alireza Jahanbakhsh.

Slot past ook voor topper tegen Twente zijn voorhoede weer aan
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Na de Klassieker tegen Ajax werd Jahanbakhsh nog uit het elftal gehaald door Slot. Javairô Dilrosun begon in de basis tegen NEC en blijft nu ook staan, net als Santiago Giménez, die opnieuw de voorkeur krijgt boven Danilo. Paixão moet zijn plekje afstaan aan Jahanbakhsh.

Bij FC Twente staat Ramiz Zerrouki (uiteraard) gewoon op het middenveld. Hij stond tijdens deze transferwindow in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymanski; Jahanbakhsh, Giménez, Dilrosun.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Zerrouki, Sadílek, Vlap; Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan.

Het treffen tussen FC Twente en Feyenoord is het duel tussen de nummer vier en de koploper van de Eredivisie. De topper begint om 12.15 uur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.