Slot nu al in rijtje met iconische Feyenoord-trainers

Reacties

Arne Slot betreedt woensdagavond het podium van Feyenoord-trainers met de meeste duels in Europees verband. De Conference League-finale tegen AS Roma wordt de negentiende Europese wedstrijd die de tacticus gaat coachen namens de Rotterdammers.

Slot nu al in rijtje met iconische Feyenoord-trainers
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Slot evenaart daarmee het totaal van Václav Jezek, die in december 1981 voor de laatste keer Feyenoord leidde in Europees verband. Om recordhouder Bert van Marwijk (35 wedstrijden) in zicht te krijgen, zal Slot nog even moeten doorgaan, al heeft dit seizoen aangetoond dat het snel kan gaan.

Bij het totaal van Slot hebben we de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado overigens meegeteld. Wegens corona had John de Wolf tijdens dat duel de technische leiding in handen.

Kijken we puur naar het aantal zeges, dan gaan Happel en Van Marwijk met veertien triomfen aan de leiding. Slot en Jezek triomfeerden twaalf keer.

Feyenoord-trainers met meeste Europese duels:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.