Slot laat Til en Pedersen debuteren, Bannis in de spits

Reacties

Arne Slot heeft de Feyenoord-opstelling voor het Conference League-voorrondeduel met FC Drita bekendgemaakt. De bij de Rotterdammers debuterende trainer kiest voor Naoufal Bannis als spits en laat Guus Til en Marcus Pedersen debuteren.

Slot laat Til en Pedersen debuteren, Bannis in de spits
© Pro Shots
Drita
Drita
0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Uiteraard moet Feyenoord het in Kosovo doen zonder de naar Ajax vertrokken aanvoerder Steven Berghuis, zoals ook spits Nicolai Jørgensen (die op weg is naar Turkije) er niet bij is. Ook de nieuwe aanwinst Alireza Jahanbakhsh is nog niet fit genoeg voor speelminuten en is om die reden ook niet afgereisd met Feyenoord.

Op de rechterflank is het Bryan Linssen die start, met naast zich dus Bannis in de spits en op links de herstelde Luis Sinisterra. Op het middenveld wordt nieuweling Til gekoppeld aan Orkun Kökçü en Jens Toornstra. Achterin moet Slot noodgedwongen een beroep doen op Leroy Fer als centrumverdediger, Feyenoord heeft nog geen gewenste verdediger kunnen verwelkomen. Over Gernot Trauner nadert een akkoord.

Op de bank zitten diverse spelers die kunnen debuteren. Keeper Ofir Marciano, Franco Antonucci, Ramon Hendriks en jeugdspelers Lennard Hartjes en Antoni Milambo zitten bij de selectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.