Slot houdt ook in Klassieker vast aan ingeslagen weg

Reacties

In tegenstelling tot zijn collega bij Ajax heeft Feyenoord-trainer Arne Slot de luxe om zijn basisopstelling in stand te houden. De coach wisselt niet ten opzichte van de laatste twee duels die de Rotterdammers afwerkten.

Slot houdt ook in Klassieker vast aan ingeslagen weg
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
Ajax
Ajax

Feyenoord bekerde via een 3-1 overwinning op PEC Zwolle door in het bekertoernooi en versloeg daarna FC Groningen met 3-0. Daardoor profiteerde Feyenoord van puntenverlies bij Ajax, FC Twente én PSV. Met een voorsprong van vijf punten op Ajax gaat Feyenoord met dezelfde elf namen De Klassieker in.

Dit betekent dat Mats Wieffer zijn basisplaats op het middenveld behoudt, naast zekerheidjes Sebastian Szymanski en aanvoerder Orkun Kökçü. Met Quinten Timber keert er ook een middenvelder terug bij de selectie. De belangrijke kracht - en broer van Ajacied Jurriën Timber - begint na een voetblessure op de bank. Voorin komt Danilo tegenover zijn voormalige werkgever te staan, de topscorer moet rekenen op bediening van flankspelers Alireza Jahanbakhsh en Igor Paixão.

Achterin ziet Slot ook geen reden om te wijzigen, wat betekent dat aanwinsten Jacob Rasmussen en Marcos López weer op de bank zitten. Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman moeten samen met keeper Justin Bijlow Ajax van het scoren zien te houden.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Jahanbakhsh, Danilo, Paixão

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.