Slot hint met een knipoog op snelle transferactie van Feyenoord

Reacties

Fans moeten de komende dagen het nieuws goed in de gaten houden, na een interview met Feyenoord-trainer Arne Slot lijkt het er sterk op dat er in de komende dagen een nieuwe speler gepresenteerd wordt.

Slot hint met een knipoog op snelle transferactie van Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 0
sc Heerenveen
sc Heerenveen

Slot besprak na het doelpuntloze gelijkspel tegen SC Heerenveen de tactiek van de uitclub en het antwoord dat Feyenoord daar niet op had. 'Het lukte ons niet om door de muur van Heerenveen te komen', doelde Slot in zijn analyse op het terugzakken van de Friezen. 'Met tien man rond het eigen strafschopgebied ligt er weinig ruimte. We hebben goede kansen gehad, zelf heel weinig weggegeven, maar geen doelpunten.'

Er is in vergelijking met vorig seizoen veel veranderd bij Feyenoord, tegen SC Heerenveen stonden er vijf nieuwelingen in de basisopstelling en vielen er nog eens twee in. Slot rekent erop dat hij in de volgende speelronde nog meer te kiezen heeft. 'Onofficieel is het geen geheim dat er zo'n dertien spelers zijn vertrokken en dat er tien spelers voor teruggekomen zijn. Er moeten nog wat posities ingevuld worden. Het is niet uitgesloten dat er vandaag of morgen iets naar buiten komt over een speler.' De glimlach van Slot verraadde dat de term niet uitgesloten ditmaal wat meer zekerheid bevatte.

De woorden van Slot zijn vrij logisch, gezien Igor Paixão al in Nederland landde en met een Feyenoord-sjaal op de gevoelige plaat is vastgelegd. Ezequiel Bullaude en Alex Bangura zijn andere namen die aan de Rotterdammers worden gelinkt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.