Slot bevestigt zoektocht van Feyenoord naar linksback

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot kan met gemak een compleet elftal opstellen met nieuwe namen, maar de Rotterdammers zijn nog niet klaar op de transfermarkt. Dit bevestigde Slot op de persconferentie na de gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen.

Slot bevestigt zoektocht van Feyenoord naar linksback
© Imago

De optelsom was tijdens de wedstrijd al snel gemaakt: Fredrik Bjørkan (hoofdfoto) werd in het verleden al gelinkt aan Feyenoord en de Noorse linksback werd zaterdag gespot in De Kuip. Slot legde tijdens het afsluitende persmoment uit dat het niet raar is dat Feyenoord naar die positie kijkt, omdat de huidige keuze voor Slot niet ideaal is. Tegen FC Emmen debuteerde Dávid Hancko als linksback, maar na afloop van de wedstrijd gaf Slot al aan dat hij ook centraal gaat spelen. Nieuweling Marcos López kwam over vanuit Amerika en Quilindschy Hartman, die inviel tegen FC Emmen, kampte vorig seizoen met blessureleed.

Bjørkan lijkt gezien de omstandigheden een logische kandidaat om de defensie van Feyenoord te versterken. Hij speelt sinds januari 2022 in dienst van Hertha BSC, maar maakte nog geen minuten dit seizoen. Sterker nog: Bjørkan zat geen enkele keer bij de wedstrijdselectie van de club uit de hoofdstad. De deal tussen Hertha en Feyenoord zou gaan om een huurperiode, Bjørkan heeft een contract tot medio 2026 in Berlijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.