Slot belangrijkste kandidaat om Advocaat op te volgen bij Feyenoord

Reacties

Arne Slot is bij Feyenoord de belangrijkste kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer te worden. De huidige coach van AZ zou in dat geval Dick Advocaat opvolgen.

Slot belangrijkste kandidaat om Advocaat op te volgen bij Feyenoord
© Pro Shots

Advocaat en Feyenoord gaan na dit seizoen uit elkaar, waardoor Feyenoord op zoek moest naar een nieuwe coach. In die zoektocht is technisch directeur Frank Arnesen uitgekomen bij Slot.

Slot maakte vorig en dit seizoen indruk bij AZ. Na assistent te zijn geweest bij SC Cambuur en AZ, functies waarin hij werd geroemd om zijn tactische inbreng, werd hij in de zomer van 2019 hoofdcoach in Alkmaar. In het uiteindelijk door de corona-uitbraak stopgezette seizoen bleef Slot met AZ prima in het spoor van Ajax en werd in de Europa League de groepsfase overleefd. In de Eredivisie moest AZ Ajax na 26 speelronden alleen op basis van doelsaldo voorrang verlenen.

Ook dit seizoen doet AZ het in Europa goed. Met een zege op NK Rijeka zou Slot met zijn elftal opnieuw overwintering realiseren. In de Eredivisie hebben de Alkmaarders na een valse start (vijf keer op rij gelijk) inmiddels weer de smaak te pakken. De laatste vier duels werden in een zege omgezet.

Poll (gesloten) Is Arne Slot de ideale kandidaat om Dick Advocaat op te volgen als trainer bij Feyenoord?
  • 54% Ja (4.666 stemmen)
  • 46% Nee (4.029 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.