Slot baalt van groeiende UEFA-boetepot Feyenoord

Reacties

Feyenoord kreeg deze week weer een boete van de UEFA. Trainer Arne Slot baalt van de oplopende rekening vanwege 'onnodig' vuurwerk.

Slot baalt van groeiende UEFA-boetepot Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Union Berlin
Union Berlin

Voor Slot is het simpel. 'Het is niet zo moeilijk. Er is een schitterende sfeer in De Kuip, sowieso bij avondwedstrijden en bij Europese duels. Volgens mij is vuurwerk daar niet voor nodig', zei de trainer voor het Conference League-duel met Union Berlin.

'Als je het veld opkomt en je ziet het vuurwerk, dan denk je in eerste instantie wat ziet het er mooi uit. Maar de volgende gedachte is het kost ons een hoop geld. Onze supporters zijn uitstekend in staat er ook zonder vuurwerk een fenomenale avond van te maken. Het is zonde van het geld.'

Feyenoord, dat dit keer een geldbedrag van 54.875 euro moet overmaken, staat niet alleen wat UEFA-boetes betreft. Bij PSV waren ze ontstemd over de financiële gevolgen van het gedrag van de fans, waar Ajax ongetwijfeld ook een boete tegemoet kan zien naar aanleiding van het vuurwerk voor het Champions League-duel met Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.