Slecht nieuws voor Janssen over mogelijk nieuwe huurperiode bij Fener

Reacties

Vincent Janssen lijkt een nieuwe huurperiode bij Fenerbahçe te kunnen vergeten. De Turkse topclub maakt zaterdagavond melding van de komst van Islam Slimani, die voor een jaar wordt geleend van Leicester City.

Slecht nieuws voor Janssen over mogelijk nieuwe huurperiode bij Fener

Fenerbahçe huurde Janssen in het afgelopen seizoen van Tottenham Hotspur en de nieuwe manager Phillip Cocu hoopte in het nieuwe seizoen ook over zijn landgenoot te kunnen beschikken. Hoewel Janssen zelf ook wel wat voelde voor een terugkeer naar Istanbul, is Fenerbahçe nu toch voor een andere optie gegaan.

De dertigjarige Slimani maakte in 2016 voor ruim dertig miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar Leicester, maar heeft bij die club niet weten te imponeren. The Foxes verhuurden de Algerijnse international vorig seizoen al aan Newcastle United en nu sturen zij Slimani dus naar Fenerbahçe.

Zonder Slimani won Fenerbahçe zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd onder Cocu. Bursaspor werd na een 0-1 achterstand met 2-1 verslagen. Roberto Soldado stond in dit duel in de punt van de aanval.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.