Slagveer verlaat jeugdliefde Emmen voor Hongaars avontuur

Reacties

Luciano Slagveer vertrekt bij FC Emmen, zo heeft de nummer twaalf van de Eredivisie bekendgemaakt. De buitenspeler tekent een contract bij Puskás Akadémia.

Slagveer verlaat jeugdliefde Emmen voor Hongaars avontuur
© Pro Shots

Slagveer was dit seizoen bij de ploeg van trainer Dick Lukkien niet zeker van een basisplaats. Hij kwam afgelopen zondag nog 84 minuten in actie bij de 1-0 overwinning op Heracles Almelo, maar zat in de vier speelrondes daarvoor telkens op de bank. Hij werd door FC Emmen begin dit seizoen transfervrij overgenomen van Lokeren, dat hem vorig seizoen al verhuurde aan de Drentenaren. Met Nikolai Laursen had FC Emmen inmiddels een beter alternatief, bovendien komt Luka Adzic binnenkort op huurbasis over van Anderlecht.

Bij Puskás Akadémia heeft de 26-jarige aanvaller een contract tot medio 2022 getekend. De club staat op het hoogste niveau in Hongarije momenteel vierde. Voor Slagveer wordt het zijn tweede buitenlandse avontuur, na eerder dus een periode bij Lokeren. Hij speelde in Nederland behalve voor Emmen ook bij SC Heerenveen en FC Twente. Het begon voor hem allemaal bij Emmen, waar hij als tienjarige neerstreek.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.