Slagvaardig Sparta vindt bij Excelsior zomerse versterking

Reacties

Sparta Rotterdam heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Jeffry Fortes. De fysiek sterke verdediger komt transfervrij over van Excelsior, waar zijn contract afloopt.

Slagvaardig Sparta vindt bij Excelsior zomerse versterking
© Pro Shots

De dertigjarige Fortes kan als rechtsback, centrale verdediger en verdedigende middenvelder uit de voeten. Sparta is geen onbekende club voor de routinier, want hij doorliep een deel van zijn jeugdopleiding al bij de rood-witten. Fortes heeft een eenjarig contract getekend.

Technisch manager Henk van Stee is blij met de komst van Fortes. 'Jeffry is een absolute winnaar met ruim 200 competitiewedstrijden ervaring waarvan de meerderheid in de Eredivisie. Hij kan op meerdere posities in de verdediging uit de voeten en kan eventueel ook controlerend op het middenveld spelen.'

Sparta versterkte zich eerder al met Patrick Joosten, die op huurbasis werd overgenomen van FC Utrecht en de van Fortuna Sittard overgekomen Michael Pinto. Bovendien sloot Van Stee een deal met Eintracht Frankfurt over Ragnar Ache. De spits maakt het seizoen nog af in Rotterdam, maar vertrekt komende zomer naar Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.