Slagvaardig RKC gaat elfde seizoen in met Mulder en verlengt met Oukili

Reacties

RKC Waalwijk heeft dinsdag doorgepakt betreffende de invulling van de selectie voor volgend seizoen. Na handhaving in de Eredivisie en een tiende plaats is er weinig reden voor onvrede. En dus verlengde de Brabantse middenmoter de contracten van Hans Mulder en Yassin Oukili. Maandag strikte het FC Den Bosch-middenvelder Kevin Felida al. 

Slagvaardig RKC gaat elfde seizoen in met Mulder en verlengt met Oukili

De 35-jarige Mulder is een clubicoon in Waalwijk. De publiekslieveling gaat alweer zijn elfde seizoen in bij RKC. De middenvelder speelde 244 officiële wedstrijden voor de club. Afgelopen jaar was zijn rol op het veld niet bijzonder groot, want Mulder deed het vooral met invalbeurten. Algemeen directeur Frank van Mosselveld roemt de routinier echter. 'Hij staat symbool voor wat wij als club willen uitstralen.'

Ook Oukili blijft RKC ook trouw. De middenvelder tekent een contract tot medio 2025. Afgelopen jaar kwam Oukili over van Vitesse in gedurende het seizoen speelde hij zich in Waalwijk in de basiself.

Ook met het langer vastleggen van het 21-jarige talent is Van Mosselveld in zijn nopjes. 'Yassin past binnen het RKC-profiel van jonge, talentvolle speler en krijgt de kans om zich de komende seizoenen nog verder te ontwikkelen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.