Sjeik Mansour tikt reiskosten af voor zesduizend City-fans

Reacties

Sjeik Mansour heeft een fraai gebaar aangekondigd. De schatrijke eigenaar van Manchester City heeft bekendgemaakt de reiskosten van alle zesduizend fans die afreizen naar de Champions League-finale te betalen.

Sjeik Mansour tikt reiskosten af voor zesduizend City-fans

Manchester City speelt die eindstrijd op 29 mei in Estádio do Dragão in Porto tegen Chelsea. Vanwege de coronabeperkingen werd de finale naar het stadion van Porto verplaatst. Voor het tweede jaar op rij was spelen in Istanbul niet mogelijk.

De zesduizend fans van City die welkom zijn moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moeten ze binnen 24 uur na het duel weer terug zijn in Engeland, moeten ze in Porto in een bubbel (via fanpleinen en dergelijke) en moet er getest worden op corona. Dat alles brengt extra kosten met zich mee.

In een statement op de clubwebsite van de Engelse kampioen heeft sjeik Mansour nu aangekondigd dat hij er alles aan wil doen dat zijn ploeg door zoveel mogelijk fans gesteund wordt. Bovendien vindt hij dat de aanhang van zijn club het in deze moeilijke coronatijden al zwaar genoeg heeft.

'Pep en de ploeg hebben zo'n bijzonder seizoen neergezet. Het bereiken van de Champions League-finale in een dusdanig zwaar jaar is een historisch moment voor onze club', aldus de City-eigenaar over de eerste finaleplek ooit. 'Het is daarom onvoorstelbaar belangrijk dat zoveel mogelijk van onze fans bij dit bijzondere moment aanwezig kunnen zijn. Zeker die fans die ons al die jaren in goede en slechte tijden gesteund hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.