Sinkgraven hoopt na interlands groepstraining te hervatten

Reacties

Op de linksbackpositie moet Marcel Keizer nog even geduld hebben voordat de Ajax-trainer ruimer in zijn keuzes komt te zitten. Daley Sinkgraven is wel op de weg terug.

Sinkgraven hoopt na interlands groepstraining te hervatten

Sinkgraven heeft de individuele training inmiddels hervat, maar kan nog niet aan de groepstrainingen deelnemen. Dat hoopt hij te doen zodra de internationals van Ajax over anderhalve week terug zijn van hun interlandverplichtingen.

De linkervleugelverdediger verrekte vier maanden geleden, in het thuisduel met Schalke 04 in de Europa League, een binnenband in zijn linkerknie. Deze zomer leek hij hersteld, maar tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen keerden de klachten terug.

Naast Davinson Sánchez en Jairo Riedewald vertrokken ook de verdedigers Kenny Tete en Heiko Westermann bij Ajax. Door de krapte in de defensie kreeg Mitchell Dijks alsnog zijn plek in de selectie terug en de laatste drie wedstrijden speelde hij als linksback in de basis. Nick Viergever schoof op van de linkerkant naar het centrum van de defensie. Keizer heeft op korte termijn een extra optie, als de transfer van Maximilian Wöber rond komt.

Met Mitchell Dijks als linksback versloeg Ajax Groningen zondag met 3-1.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.