Sinisterra steelt de show bij Colombiaanse comeback tegen Mexico

Reacties

Luis Sinisterra heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een hoofdrol gespeeld in de oefeninterland tussen Colombia en Mexico. De voormalig Feyenoorder gidste de Colombianen als invaller naar een oefenzege in de Verenigde Staten.

Sinisterra steelt de show bij Colombiaanse comeback tegen Mexico
Mexico
Mexico
2 - 3
Colombia
Colombia

Colombia leek in Santa Clara (VS) na de eerste helft op weg naar een pijnlijke oefennederlaag. Binnen een half uur stond Mexico, met Érick Gutiérrez (PSV) in de basis en Santiago Giménez (Feyenoord) en Edson Álvarez (Ajax) op de bank, met 0-2 voor. Alexis Vega (strafschop) en Gerardo Arteaga vonden het net voor de Mexicanen.

Met het inbrengen van onder anderen Sinisterra kantelde de wedstrijd na rust. Binnen zeven minuten na de hervatting scoorde de ex-Feyenoorder, sinds dit seizoen in dienst van Leeds United, twee keer. Bij de aansluitingstreffer kopte Sinisterra raak uit een hoekschop, kort daarna schoot hij van binnen de zestien meter raak in de verre hoek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na ruim een uur bezorgde Wilmar Barrios de Colombianen ook nog de zege in Californië. Giménez was toen al binnen de lijnen gekomen bij Mexico. Álvarez bleef aan de kant bij de Mexicanen, die op het WK in een groep zijn ingedeeld met Argentinië, Saoedi-Arabië en Polen. Colombia wist zich niet te plaatsen voor het WK in Qatar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.