'Sinisterra gewild in Europa: ook Bayer Leverkusen toont interesse'

Reacties

Luis Sinisterra heeft zich nu ook in de kijker gespeeld bij Bayer Leverkusen. De huidige nummer drie van de Bundesliga is een van de vele clubs uit Europa die geïnteresseerd is in de Colombiaanse vleugelspits van Feyenoord.

'Sinisterra gewild in Europa: ook Bayer Leverkusen toont interesse'
© Pro Shots

Sinisterra werd in Italiaanse media eerder al gelinkt aan Napoli, in Frankrijk zou de linksbuiten ook bij de nodige clubs op de radar staan en nu meldt het betrouwbare Kicker dat Leverkusen werk wil maken van zijn komst, al is de concurrentie dus groot. Volgens het Duitse medium moet een transfer zo'n 20 à 25 miljoen euro kosten.

Het bericht uit Duitsland maakt nog maar eens duidelijk dat het uitstekende seizoen van Sinisterra niet onopgemerkt voorbijgaat in Europa. De 22-jarige dribbelaar was in alle competities al 23 keer trefzeker en voegde daar ook nog eens elf assists aan toe. Vooral zijn treffers in de knock-outfase van de Conference League zullen zijn opgevallen.

Een transfer naar een Europese competitie lonkt nu voor Sinisterra, die in Rotterdam nog twee jaar vastligt. Bij Leverkusen zou de Colombiaan komend seizoen in de Champions League spelen. De club van Nederlanders Mitchel Bakker, Jeremie Frimpong, Timothy Fosu-Mensah en Daley Sinkgraven is zeker van de derde plaats in de Bundesliga.

Leverkusen is op zoek naar een linkerspits, omdat de Braziliaan Paulinho waarschijnlijk vertrekt. Ook voor de Fransman Moussa Diaby is veel belangstelling na diens uitstekende seizoen. Vorig jaar incaasseerde Die Werkself al een miljoenenbedrag voor Leon Bailey. De Jamaicaanse vleugelflitser werd verkocht aan Aston Villa.

Feyenoord zal er op zijn beurt alles aan doen Sinisterra te behouden, maar dan zal de Colombiaan wel zijn tot 2024 lopende contract moeten verlengen. Bronnen meldden eerder aan VI dat de club open staat voor de verkoop van twee spelers, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Maar bij een goed bod op Sinisterra zal Feyenoord geen nee kunnen zeggen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Sinisterra
Meer over Sinisterra
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.