Simons maakt meteen debuut bij Jong Oranje

Reacties

Xavi Simons maakt vrijdagavond zijn debuut bij Jong Oranje. Coach Erwin van de Looi kiest meteen voor de PSV'er als de Nederlandse talenten tegenover Jong België staan.

Simons maakt meteen debuut bij Jong Oranje
© Pro Shots

Simons kent een geweldige start van zijn eerste seizoen in Nederland, wat resulteerde in een eerste oproep voor Jong Oranje. In Leuven, waar de vriendschappelijke wedstrijd wordt afgewerkt, start Simons samen met enkele andere grote namen. Zo is Brian Brobbey de spits van Jong Oranje en staat tienvoudig international Ryan Gravenberch op het middenveld. Een uur na het bekend worden van de opstelling maakte de KNVB bekend dat zowel Brobbey als Gravenberch na de wedstrijd tegen Jong Oranje aansluit bij het grote Oranje.

Van de Looi doet vooralsnog geen beroep op andere potentiële debutanten: Bjorn Meijer (Club Brugge) en Mees Hilgers (FC Twente) beginnen op de bank. Kjell Scherpen, die zich deze week nog bij het grote Oranje meldde voor een penaltytest, staat op doel bij Jong Oranje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.