Simeone geeft zoon opdracht om vijf kilo mozzarella mee te nemen

Reacties

Diego Simeone is blij dat zijn zoon Giovanni momenteel in Italië speelt. De Argentijnse aanvaller wordt door Napoli gehuurd van Hellas Verona en heeft een boekje opengedaan over de band van zijn vader met Italië. Zo vraagt Diego zijn zoon elke keer om vijf kilo mozzarella mee te nemen als hij overkomt.

Simeone geeft zoon opdracht om vijf kilo mozzarella mee te nemen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Giovanni Simeone staat dit seizoen onder contract bij Napoli, terwijl zijn vader trainer is van Atlético Madrid. De 53-jarige oefenmeester kwam eerder dit jaar over naar Napels om een wedstrijd van zijn zoon te bekijken en is verknocht geraakt aan die stad. 'Hij had niet verwacht de magie hier te vinden, maar hij was onder de indruk van alles', vertelde Giovanni aan Diario AS.

Napels is overigens niet de enige ontdekking van Diego Simeone. 'Hij is verliefd geworden op Napels. Maar dat niet alleen, ook op mozzarella. Elke keer als ik naar hem toe ga, vraagt hij me om vijf kilo voor hem mee te nemen. Vijf! De enige manier om dat voor elkaar te krijgen, is dat hij trainer wordt van het team waar ik ook zit.'

Maar of Giovanni daar echt op zit te wachten, is de vraag. 'Dat zou wel even anders zijn. Het is ook wel een beetje ongemakkelijk in de kleedkamer. Voetballers zijn lang niet altijd even blij met hun trainer en er zouden dan mensen kunnen zijn die mij of mijn vader kwaad willen doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.