Siem de Jong staakt training bij start voorbereiding Ajax

Reacties

Ajax is woensdag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nog zonder de internationals, maar met aanwinsten Zakaria Labyad, Perr Schuurs en Hassane Bandé, werkten de Amsterdammers de eerste veldtraining af.

Siem de Jong staakt training bij start voorbereiding Ajax

Behalve de spelers voor wie het seizoen langer duurde wegens interlandverplichtingen, ontbraken ook keeper André Onana en middenvelder Frenkie de Jong nog. Daley Sinkgraven trainde na zijn lange afwezigheid vorig seizoen door een blessure weer volledig mee, Vaclac Cerny werkte een hersteltraining af. Siem de Jong (foto) moest de training staken door een kuitblessure.

Voor Ajax brandt het seizoen al vroeg in alle hevigheid los. De nummer twee van vorig seizoen werd dinsdag tijdens de loting voor de tweede voorronde van de Champions League gekoppeld aan Sturm Graz. De Oostenrijkse vicekampioen komt op woensdag 25 juli, anderhalve week na de WK-finale, op bezoek in de Johan Cruijff Arena voor het heenduel (aftrap 20.30 uur). Een week later volgt de return.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.