Sevilla wacht niet af: Lopetegui 24 minuten na verlies ontslagen

Reacties

Julen Lopetegui is niet langer trainer van Sevilla. Zijn ontslag komt totaal niet onverwachts, Spaanse media schreven al dat het niet uitmaakte wat hij woensdagavond zou doen tegen Borussia Dortmund. Het werd een nederlaag in eigen huis, 24 minuten na het laatste fluitsignaal was het klaar voor Lopetegui.

Sevilla wacht niet af: Lopetegui 24 minuten na verlies ontslagen
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 4
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Dinsdag kwam al naar buiten dat de clubleiding van Sevilla een nieuwe hoofdtrainer klaar had staan: Jorge Sampaoli gaat het overnemen van Lopetegui. Zo ontstond er een gekke situatie, omdat de Spaanse coach nog wel even op de bank plaats moest nemen tegen Borussia Dortmund.

Na het laatste fluitsignaal tegen de Duitsers betrad Lopetegui al applaudisserend het veld, waardoor duidelijk was dat de coach die twee jaar geleden nog de Europa League won met Sevilla op de hoogte was van zijn aanstaande ontslag. Sevilla heeft overigens nog niets aangekondigd over Sampaoli, maar dat nieuws laat ongetwijfeld niet lang op zich wachten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.