Sevilla-held Luuk de Jong: 'Ik hou van deze ballen'

Reacties

En weer vervulde Luuk de Jong de rol van held van Sevilla. De Oranje-international maakte tot zijn genoegen het verschil in het Champions League-duel met Stade Rennes (1-0).

Sevilla-held Luuk de Jong: 'Ik hou van deze ballen'
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 0
Rennes
Rennes

'Ik denk dat het hele team goed speelde', speelde De Jong de eer door naar zijn ploeggenoten. 'We hebben veel kansen gehad, vooral in de eerste helft. Maar we benutten ze niet. Na rust speelden we ook goed en konden we het doelpunt maken.'

Dat verdiende doelpunt kwam van zijn rechtervoet. Op aangeven van linksback Marcos Acuña volleerde De Jong in de 55ste minuut raak. 'Het was een goede voorzet, ik hou van deze ballen', zei de spits over het voorbereidende werk op zijn winnende doelpunt. 'Ik ben erg blij met mijn doelpunt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Door de zege op Stade Rennes staat Sevilla na twee duels op vier punten. 'Het is een goede start. Thuis zijn we erg sterk en proberen we alles te winnen. Maar in de Champions League is het nooit makkelijk', aldus De Jong.

UEFA Champions League

Stand Groep E UEFA Champions League 2020/2021

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Chelsea
6
4
2
0
14-2
+12
14
2
Sevilla
6
4
1
1
9-8
+1
13
3
Krasnodar
6
1
2
3
6-11
-5
5
4
Rennes
6
0
1
5
3-11
-8
1
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.