Sevilla en Lens laten beide overwinning liggen in CL-onderonsje

Reacties

Sevilla en RC Lens zijn het Champions League-seizoen begonnen met een gelijkspel. In Andalusië werd het 1-1.

Sevilla en Lens laten beide overwinning liggen in CL-onderonsje
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 1
Lens
Lens

Voor Lens, dat voor de derde keer in de clubgeschiedenis uitkomt in de groepsfase van de Champions League, dreigde het een lastige avond te worden. Er werd in Andalusië al na acht minuten gejuicht toen oud-Ajacied Lucas Ocampos de 1-0 binnenkopte uit een corner. Dat deed hij op merkwaardige, maar knappe wijze. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De voorsprong voor Sevilla stond niet lang op het scorebord, omdat Lens uit een vrije trap gelijk maakte. Die kwam tot stand door een overtreding van Sergio Ramos en Angelo Fulgini schoot heerlijk binnen. Lens had daarna op 1-2 moeten komen, hoewel Sevilla de grootste kansen op een goal kreeg.

Vlak voor het aanbreken van de slotfase had Sevilla via Ocampos en Dodi Lukebakio de meeste kansen op een doelpunt, maar nadat de wedstrijd een stille dood leek te sterven, liet Lens tot twee keer toe na om de voorsprong naar zich toe te trekken, waarna ook Sevilla een megakans onbenut liet. Kort daarna was het afgelopen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.