Seuntjens tekent dag na schuldbewust statement contract bij NAC

Reacties

Ralf Seuntjens speelt volgend seizoen definitief voor NAC Breda. De keuze van de huidige speler van De Graafschap hing al in de lucht, het transferproces raakte in een stroomversnelling na berichtgeving van VI.

Seuntjens tekent dag na schuldbewust statement contract bij NAC
© Pro Shots

NAC, de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie, maakte woensdagavond bekend dat Seuntjens een tweejarig contract heeft getekend in Brabant. Dinsdag kwam de topscorer van De Superboeren nog met een schuldbewust statement, waarin hij zijn excuses aanbood voor zijn uitspraken richting de transfer naar NAC.

De Graafschap en NAC zijn concurrenten van elkaar wat betreft promotie naar de Eredivisie en dus werden uitspraken van Seuntjens over een stap naar Breda hem niet in dank afgenomen. Hij bood zijn excuses aan en liet weten aan dat hij met zijn gedachten vol bij de promotiestrijd van De Graafschap zit. De clubleiding van de formatie uit Doetinchem liet inmiddels al weten dat zij Seuntjens erop vertrouwen dat hij het seizoen met een volledige focus afmaakt.

Met nog elf duels te gaan heeft De Graafschap de tweede plek in handen, goed voor rechtstreekse promotie naar het hoogste niveau aan het einde van het seizoen. De voorsprong op uitgerekend NAC is vier punten. Vrijdag staat voor De Graafschap de volgende wedstrijd op het programma, uit bij Telstar wordt de derde periodetitel bij winst gepakt. Op 28 maart staat de pikante confrontatie met NAC op het programma.

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2020/2021

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
SC Cambuur
38
29
5
4
109-36
+73
92
2
Go Ahead Eagles
38
23
8
7
62-25
+37
77
3
De Graafschap
38
23
8
7
67-47
+20
77
4
Almere City FC
38
22
9
7
75-48
+27
75
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.