Setford schuift Premier League-droom op lange baan en verlengt bij Ajax

Reacties

Charlie Setford heeft zijn toekomst aan Ajax verbonden. De negentienjarige doelman van Jong Ajax heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot medio 2027.

Setford schuift Premier League-droom op lange baan en verlengt bij Ajax
© Pro Shots

Setford had een aflopend contract in Amsterdam en werd afgelopen winter door buitenlandse media gelinkt aan clubs als Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur. Zij hadden naar verluidt wel oren hadden naar de komst van de Engelse jeugdinternational, die vorig jaar werd verkozen tot Talent van het Jaar bij Ajax.

Met zijn Engelse roots maakte de in Haarlem geboren Setford er geen geheim van te dromen van de Premier League, maar voorlopig ligt zijn toekomst in Amsterdam. Met een nieuw vierjarig contract is een transfervrij vertrek van de baan. Setford gaat voor een doorbraak bij Ajax, waar hij nog wacht op zijn debuut.

Setford heeft een zwaar jaar achter de rug, omdat hij door een handblessure een groot deel van het seizoen miste. De nu weer fitte doelman is blij dat Ajax het vertrouwen in hem uitspreekt met een nieuw contract. 'Ik wil eerst Jong Ajax onder de knie hebben en dan verhuurd worden aan een club op een hoger niveau, zodat ik uiteindelijk de stap richting Ajax 1 kan maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer C. Setford
Meer over C. Setford
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.