Servische premier woedend op Jovic na negeren van zelfisolatie

Reacties

Luka Jovic heeft wat uit te leggen. De spits van Real Madrid zou in quarantaine moeten zitten, maar reisde af naar zijn vaderland Servië, waar hij feestend werd gespot in de straten van Belgrado.

Servische premier woedend op Jovic na negeren van zelfisolatie
© Pro Shots

De spelers van Real moesten in quarantaine omdat basketballer Trey Thompkins van De Koninklijke positief is getest op het coronavirus. Bij Real delen de voetballers en de basketballers veel faciliteiten bij de club. Jovic heeft zich blijkbaar niet veel van de opdracht om zich in eigen huis op te sluiten aangetrokken. In Servische media wordt geschreven dat de 22-jarige aanvaller was teruggekeerd naar zijn vaderland, om de verjaardag van zijn vriendin te vieren.

Jovic is niet de enige Servische speler die is teruggekeerd naar zijn vaderland. Dit tot woede van premier Ana Brnabic: 'Onze voetballers, die zeer goed betaald worden, geven het slechte voorbeeld', bromt zij in gesprek met AS. 'Ze negeren de thuisisolatie volledig en keren gewoon terug naar Servië.' Volgens Marca is Jovic door de Servische politie aan de kaak gesteld. Een reprimande van Real lijkt hierna onvermijdelijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.