Servisch international Spajic meldt zich bij Feyenoord voor keuring

Reacties

Feyenoord heeft Uros Spajic zo goed als binnen. De elfvoudig Servisch international wordt deze maandag medisch gekeurd. Als er geen problemen aan het licht komen, zal de verdediger tot het einde van dit seizoen worden gehuurd van het Russische FK Krasnodar.

Servisch international Spajic meldt zich bij Feyenoord voor keuring
© Pro Shots

Afgelopen zaterdag werd al bekend dat Feyenoord Spajic graag wilde hebben en de deal is nu bijna een zekerheid. Spajic wordt bij Feyenoord gehaald als de vervanger van Sven van Beek, die in de voorbereiding een nieuwe enkelblessure opliep en nog lang uit de roulatie zal zijn.

Spajic is zelf juist op de weg terug van een enkelblessure. Voor die kwetsuur was de agressieve en sterke verdediger, die vorig jaar oktober voor het laatst in actie kwam voor de Servische nationale ploeg, nog een basisspeler bij Krasnodar. Na Rode Ster Belgrado, Sopot (Servië), Toulouse (Frankrijk), Anderlecht (België) en Krasnodar wordt Feyenoord de zesde club in zijn loopbaan.

Zondagochtend legde clubwatcher Martijn Krabbendam in de wekelijke talkshow van VI al uit hoe Feyenoord bij Spajic is uitgekomen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.