'Serie A trekt aan Ronaldo en boezemt Ten Hag serieuze angst in'

Reacties

De geruchten over een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United worden steeds luider. Zaterdag kwam al het bericht naar buiten dat de Portugese wereldster een transferverzoek in had gediend. Nu wordt duidelijk welke clubs de doelpuntenmachine willen hebben.

'Serie A trekt aan Ronaldo en boezemt Ten Hag serieuze angst in'

Vier seizoenen zou Ronaldo zich nog in de benen vinden hebben. Maar die spaarzame jaren moeten wel gebruikt worden om op het allerhoogste niveau te presteren. Omdat dat met Manchester United moelijk lijkt te worden, overweegt hij een vertrek.

Volgens The Athletic zit er achter het verzoek een grondige reden. Meerdere clubs uit de Serie A zouden de Portugees namelijk willen strikken. Behalve de al eerder aan Ronaldo gelinkte clubs uit andere landen als Chelsea en Bayern München zouden namelijk ook Napoli en AS Roma graag gebruik maken van zijn diensten.

Napoli zou aanvankelijk een voorsprong hebben op Roma. Dat komt omdat de club in de Champions League speelt. Financieel lijkt Roma echter meer mogelijkheden te hebben. De club van trainer en landgenoot José Mourinho kan diep in de buidel tasten en lijkt klaar om de aanvaller te strikken.

Trainer Erik ten Hag zou niet staan te springen voor een transfer van zijn vedette. De oefenmeester ziet in de steraanvaller naar verluidt een doelpuntenmachine en denkt Ronaldo meer dan goed te kunnen gebruiken. Afgelopen seizoen onderstreepte Ronaldo dat al door middel van zijn statistieken. In alle competities maakte hij 24 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.