Serie A lonkt voor FC Groningen-verdediger Chabot

Reacties

De kans bestaat dat Julian Chabot al na één seizoen vertrekt bij FC Groningen. Sampdoria heeft namelijk belangstelling voor de verdediger, bevestigen meerdere bronnen aan Voetbal International.

Serie A lonkt voor FC Groningen-verdediger Chabot

De 21-jarige Chabot werd een jaar geleden voor ruim één miljoen euro door FC Groningen overgenomen van Sparta Rotterdam. De Duitser knokte zich in speelronde 5 in de basis en is sindsdien uitgegroeid tot een stabiele kracht bij de huidige nummer negen van de Eredivisie.

Sampdoria scout al een tijdje nadrukkelijk in de Eredivisie en verwelkomt komende zomer bijvoorbeeld ook Morten Thorsby, nu nog speler van SC Heerenveen. De nummer negen van de Serie A heeft de belangstelling voor Chabot al kenbaar gemaakt bij FC Groningen.

Reis
Eerder vandaag werd al duidelijk dat FC Groningen op het punt staat om Ludovit Reis te verkopen aan Barcelona. De clubs hebben een akkoord bereikt over de transfersom en de middenvelder kan tot medio 2024 tekenen bij de Spaanse grootmacht. De verwachting is dat Reis ergens volgende week naar Spanje vliegt om alles af te ronden.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.