Serero adviseert Overmars: 'Twintig miljoen euro voor Ødegaard'

Reacties

Thulani Serero heeft ondanks het resultaat genoten van zijn terugkeer bij Ajax. De Vitesse-middenvelder doet na de 4-2 nederlaag een aanbeveling: collega Martin Ødegaard zou perfect bij de Amsterdammers passen.

Serero adviseert Overmars: 'Twintig miljoen euro voor Ødegaard'

Met het oog op de mogelijke leegloop bij Ajax als gevolg van het Champions League-succes wordt Ødegaard vaak genoemd als potentiële versterking. Een stap naar de top van de Eredivisie zou wellicht perfect zijn voor de twintigjarige Real Madrid-huurling, die steeds meer zijn stempel is gaan drukken op het spel van Vitesse.

Of Serero de portemonnee zou trekken voor Ødegaard als hij in de schoenen stond van directeur spelerszaken Marc Overmars? 'Ja, meteen. Twintig miljoen euro. Wat zeg ik? Dertig! Hij zou hier heel goed passen. Een technische speler met heel veel kwaliteit', aldus Serero.

Het huidige Champions League-succes van Ajax roept mooie herinneringen op bij de 29-jarige Zuid-Afrikaan. Serero: 'Het is mooi om terug te zijn en te spelen tegen mijn oude ploeggenoten. Ik heb goede herinneringen hier, zeker die Champions League-wedstrijd tegen Barcelona. Wie toen scoorde? Hoesen! Haha, nee ik ook. Of ik Ajax gezien heb in de Champions League? Nee, ik kijk geen voetbal! Echt nooit, ik weet niet waarom, geen idee.'

Frenkie de Jong over vrij weekend voor Ajax: 'Voelt bijna als een soort vakantie'
Van der Werff vindt penalty Ajax zware straf: 'Ik raakte hem heel licht'
Pasveer ziet voetbal veranderen door de VAR: 'Heel rare situaties'
'Ondanks laatste halfuur mag Ajax dik en dik tevreden zijn'
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.