Sensatie in Almere: dubbele wissel pakt extreem goed uit

Reacties

Alex Pastoor, de trainer van Almere City, doet de dingen vaak een beetje anders. Veel trainers zouden in de rust wisselen als het niet liep bij hun ploeg, Pastoor wachtte vrijdagavond tot twee minuten na de thee. In de 47e minuut kwamen Stije Resink en Ilias Alhaft in de ploeg bij de Almeerders, bij een 0-2 achterstand tegen Heracles Almelo. Wat er toen gebeurde was ronduit sensationeel.

Sensatie in Almere: dubbele wissel pakt extreem goed uit
© Pro Shots
Almere City FC
Almere City FC
3 - 2
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Een minuut na zijn inbrengen had Resink de aansluitingstreffer al geproduceerd. De middenvelder trof doel met een zwabberend afstandsschot dat Heracles-keeper Michael Brouwer eerlijk gezegd had moeten hebben. Daarmee was de hoop terug in het Yanmar Stadion, en al heel snel werd het nog gekker.

Meteen na afloop verspeelde Heracles de bal. Almere stoomde op naar voren, en na een mooie combinatie werd de bal binnengeschoten. Doelpuntenmaker? U raadt het al: die andere invaller. Alhaft was goed voor de gelijkmaker, en trainer Pastoor heeft waarschijnlijk nu al de beste dubbele wissel in dit hele seizoen op zijn naam. Twee nieuwelingen, twee minuten, twee goals. Ongekend.

Hieronder de beelden!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.