Senegal kampt met linksbackprobleem in aanloop naar duel met Oranje

Reacties

De voorbereiding van Senegal op het WK-groepsduel met Oranje verloopt zeer moeizaam. Na het afhaken van sterspeler Sadio Mané en de problemen rond Ismail Jakobs is nu de beoogde linksback geblesseerd geraakt.

Senegal kampt met linksbackprobleem in aanloop naar duel met Oranje
© Pro Shots
Senegal
Senegal
0 - 2
Nederland
Nederland

Senegalese media melden dat Fodé Ballo-Touré (foto) zondag niet heeft getraind. De verwachting is dat de linksback van AC Milan niet van de partij is tegen Oranje.

Normaal gesproken zou Jakobs de vervanger zijn, maar door een administratieve blunder kan hij waarschijnlijk niet in actie komen. Hij lijkt immers niet speelgerechtigd.

Daardoor is de kans groot dat Moussa N'Diaye van Anderlecht tegen Oranje aan de bak moet. Hij werd zondag op de valreep opgeroepen omdat er door het afhaken van Mané een plek vrijkwam. Voor de twintigjarige linksback zou het direct zijn debuut zijn.

Tijdens de persconferentie leed het humeur van bondscoach Aliou Cissé niet onder de perikelen. Hij stond ontspannen de mondiale pers te woord en stelde dat zijn ploeg klaar is voor het duel met Oranje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Senegal
Meer over Senegal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.