Seizoen Vinícius zit er al op door blessure tegen Ajax

Reacties

Het seizoen van Vinícius Júnior is vroeger dan verwacht tot een einde gekomen. De Braziliaanse aanvaller van Real Madrid heeft een gescheurde enkelband overgehouden aan de wedstrijd van dinsdagavond tegen Ajax. In dat duel ging Vinícius tien minuten voor rust al naar de kant.

Seizoen Vinícius zit er al op door blessure tegen Ajax

Real Madrid maakt woensdag officieel bekend dat de achttienjarige Vinícius de enkelband in zijn rechterenkel heeft gescheurd. De club onderzoekt nog hoe lang de aanvaller aan de kant staat, maar de Spaanse media weten al dat Vinícius twee maanden uit de roulatie is.

Daarmee is de kans zeer klein dat de aanvaller dit seizoen nog minuten maakt. Het seizoen eindigt voor Real Madrid namelijk op 19 mei met de competitiewedstrijd tegen Real Betis. In de Copa del Rey en de Champions League doet De Koninklijke niet langer meer mee.

De blessure van Vinícius opent mogelijk de deur voor David Neres bij Brazilië. De nationale ploeg speelt later deze maand tegen Panama en Tsjechië. Vinícius werd opgenomen in de selectie van bondscoach Tite, maar kan zijn plek nu kwijtraken aan Ajacied Neres.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.