Seinen op groen in Milaan: PSV heeft Rodríguez binnen

Reacties

Ricardo Rodríguez maakt de overstap van AC Milan naar PSV. De clubs hebben een akkoord bereikt over de 27-jarige verdediger, die tot het einde van het seizoen gehuurd wordt. 

Seinen op groen in Milaan: PSV heeft Rodríguez binnen
© Pro Shots

Technisch manager John de Jong van PSV reisde af naar Milaan om te onderhandelen over Rodríguez. Aanvankelijk wilden de Italianen de verdediger alleen verkopen en dat was voor PSV geen optie, maar later bewoog Milan toch.

Er moest een oplossing worden gevonden met betrekking tot het salaris van Rodríguez, die enkele jaren geleden voor miljoenen overkwam van VfL Wolfsburg en grootverdiener was in San Siro. PSV was niet in staat op het volledige salaris over te nemen, waardoor Milan daar een deel van moet doorbetalen.

Fenerbahçe was ook in beeld om Rodríguez van AC Milan over te nemen en deed een financieel beter aanbod, maar sancties van de Turkse bond brachten de Turkse topclub in de problemen. Tussendoor meldde Napoli zich nog voor Rodríguez, maar hij wist niet zeker of hij daar ging spelen. Dat was voor hem immers belangrijk met het oog op het EK. De 71-voudig Zwitsers international wachtte lang, maar koos met het oog op speeltijd toch voor PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van Aanholt
Crystal Palace-verdediger Patrick van Aanholt was ook in beeld bij PSV. Een derde bod van elf miljoen euro inclusief bonussen werd afgewezen. Palace verlangde vijftien miljoen euro voor de linksback.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.