Scorende Dybala bedankt Ronaldo na beauty voor steunbetuiging

Reacties

Paulo Dybala en Cristiano Ronaldo hebben vrijdagavond nog maar eens benadrukt dat er wat hun betreft geen sprake is van een concurrentiestrijd tussen de twee. De aanvallers van Juventus waren allebei trefzeker in de thuiswedstrijd tegen Frosinone en daarmee belangrijk voor hun ploeg. 

Scorende Dybala bedankt Ronaldo na beauty voor steunbetuiging
Juventus
Juventus
3 - 0
Frosinone
Frosinone

In Italië is er discussie of Ronaldo en Dybala wel met elkaar kunnen samenspelen. Laatstgenoemde staat dit seizoen in de schaduw van de zomeraankoop en lijkt moeite te hebben met die rol. Dybala had vorige week tegen Sassuolo geen basisplaats en Ronaldo liet in dit duel zien dat er in zijn ogen in ieder geval geen sprake is van een strijd tussen de twee sterspelers. Na zijn doelpunt combineerde hij zijn eigen manier van juichen (de bekende sprong) met die van Dybala (een masker maken met de hand), om de Argentijn een hart onder de riem te steken.

Vrijdagavond begonnen Ronaldo én Dybala in de basis tegen Frosinone en laatstgenoemde opende in de zesde minuut met een heerlijk schot vanuit de tweede lijn de score. Na dit kunststukje bedankte hij Ronaldo voor de steunbetuiging, door ook de manieren van juichen te combineren bij het vieren van zijn derde competitiedoelpunt van dit seizoen (zie beelden onder). Ronaldo zocht Dybala op voor een innige omhelsing. De boodschap van de twee aan coach Massimiliano Allegri is duidelijk: zij willen gewoon graag met elkaar samenspelen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De prachtige goal van Dybala betekende direct het hoogtepunt van de avond en de inleiding voor een gemakkelijke overwinning van Juventus. Frosinone maakte geen moment de indruk dat het geloofde in een goed resultaat in Turijn en de thuisploeg verdubbelde al in de zeventiende minuut zijn marge. Frosinone-keeper Marco Sportiello reageerde geweldig bij een inzet van Mario Mandzukic, maar was vervolgens kansloos bij de rebound van Leonardo Bonucci.

In de tweede helft pikte ook Ronaldo zijn doelpuntje mee. Mandzukic legde de bal terug op de Portugees, die met een harde schuiver in de korte hoek zijn negentiende competitiegoal van dit seizoen maakte. Allegri haalde Ronaldo vrijwel direct na deze treffer naar de kant en vanaf de bank zag CR7 dat Juventus de wedstrijd rustig uitspeelde. De voorsprong van de koploper van de Serie A op achtervolger Napoli, dat zondagavond thuis tegen Torino speelt, bedraagt nu veertien punten.

Juventus gaat zich nu opmaken voor de eerste wedstrijd tegen Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League. De Italianen gaan aankomende woensdag op bezoek bij Atlético. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.